Det här är Fredrik Sjöbergs blogg om träning och om saker som jag mår bra av. Jag bloggar också på sjobergfredrik.se. Där läser du om olika gör-det-självprojekt. Ofta med hjälp av sysmaskin.

2010-02-27

Bästa StreetDance passet i Stockholm?

Jag tror att det är på Sats Hornstull. Torsdagar 18 - 19. Camilla Kostenniemi är ett riktigt energiknippe och väldigt inspirerande. För mig var det första gången jag körde och det var utmanande att hänga med i koreografin. Tycker att det funkade hyfsat. Och jag kommer lätt att försöka hitta dit igen nästa torsdag.

Dans är roligt. Det får mig att skratta. Kolla de här Lindyhopparna. De är grymma!


Share/Save/Bookmark

2010-02-23

Fivefingers - jag är sugen på nya träningsdojjor

Tittar ut på ett riktigt snöigt Stockholm och längtar för första gången den här vintern till våren. Jag börjar bli sugen på att rulla ut hojjen och få lite drägligare löpningsförhållanden. Börjar dessutom bli trött på att nöta löpband. Hur som helst så har jag blivit sugen på att testa barfotalöpning. Låter schysst och jag bara måste testa. Men nu verkar det för kallt. Well, jag håller ut och laddar mentalt. Här är några länkar och ett klipp jag kollat på för att få inspiration. Snart glider jag ner till Addnature på Söder och gör ett inköp. Så får det bli. Jag är såld efter att ha lyssnat på min PT Ulrik.

Mer läsning:

Share/Save/Bookmark