Det här är Fredrik Sjöbergs blogg om träning och om saker som jag mår bra av. Jag bloggar också på sjobergfredrik.se. Där läser du om olika gör-det-självprojekt. Ofta med hjälp av sysmaskin.

2010-09-09

Totalpimpad med Nike!

Eller bensin på träningsbrasan.. Fick hem ett rejält lass med sköna träningskläder från Nike igår. Jag kommer känna mig stekhet ett bra tag framöver när jag jazzar ner till Sats Hornstull och rycker i vikterna. Det kan behövas. Sommaren har varit god mot mig. Och det utan träningsiver.

Frågan är om det går att kicka-starta igång hösten med hjälp av heta plagg? Är det det som behövs för att ta det avgörande steget bort från hemmet och ta tag i träningen? Jag vet inte. Hoppas att det kan bidra. Körde faktiskt ett pass igår morse med min PT och det var jäkligt kul. Var färdiguppvärmd för duvning 07.00. En elak tid. Min PT U hade bullat upp med ett rysligt bra program. Skivstång långt över huvudet (Overhead Squat = OHS). Vikt på 30 kg. Sen knäböj. Det känns redan. Som om inte det vore nog körde jag en WOD med:

  • 3x10 Pull-ups

  • 3x10 Knäböj

  • 3x10 Sit-ups

  • 3x10 Push-ups


Allt på tid. Jag kom in på 5.30 min och är hyggligt nöjd. Det var sjukt tufft. Men kanske min väg tillbaka. Hoppas det. Här är en OHS som får mina 30 kg att blekna...

Share/Save/Bookmark